Sokan kértétek, hogy mutassam be a nyeregmodelljeinket bővebben, a tapasztalatok alapján, hogy jobban tudjatok választani a lovatok és saját igényeiteknek megfelelően. Megyek ABC sorrendben 😃 Az első így az Atlanta.
👌Barefoot nyereg okosságok: 😍 ❤ ATLANTA ❤ 😍
Először is, mindent tud, amit egy Barefootnak tudnia kell. Flexibilis, de van benne merevítés is, gerinckímélő. Cserélhető szélességű, mellesleg imáádom!!!
Csini kis rövidke-minimál dizájn, iszonyatosan jól ültető és kénylemes nyeregmodell, kifejezetten a vállas duci-juci, szélesvállú, dongás jóltáplált gömbőc illetve nehéz sodri, hidegvérű és nemsport póni lovak szerelmeseinek ajánlom. Ok, a többi normál lóra is ráteheted, de duci-juci a specialitása.
Azért jó, hogy rövid a szárnya-szoknyája, mert a lehető legnagyobb felületen érintkezel a lóval, nincs semmi közöttetek, ami szélesítené a rendszert. XXL vállas a lovad vagy kötött a csípőd? Nem gáz. Plusz tehetünk bele »Hip Saver«, azaz csípővédő betétet, mellyel keskenyítjük még jobban az ülésedet az almácska lovadon, ez nagyon kellemes lesz neked és a lovad is értékelni fogja ha nem feszes az ülésed. Sajnos a kötött csípő több lovasnak(és lovának) probléma, mint gondolnád, és nem csak 35felett 🙂 Kötött csípővel rugalmatlan az ülésed, könnyebben fáradsz és feszes leszel, jobban pattogsz-billegsz, a lovad ezt nem fogja szeretni.
Western és angol és terepimádó stílusban is jól működik az Atlanta.
Van fekete meg barna is, tudod kengyelszíjjal meg fenderrel is szerelni.
😎Ha nem duci-jucira teszed, hanem egy keskenyebb lóra, akkor masszív vállak híján lehet, hogy hiányozni fog a térdtámasz. Ez esetben egy térdtámaszos fenderrel tudsz segíteni magadon, hogy a térdeid ne lobogjanak a világban vágta közben.
🐴👌🐴Ha dongás duci-juci vagy duci-joci a lovad, ráadásul te alacsony vagy, akkor nehogy ránézz más nyeregre, mint a Barefoot Atlanta vagy Merlyn! Illetve ránézhetsz, de használni biztos nem lesz jó 😃
Az Atlanta részletes, hivatalos, és komoly leírását itt olvashatjátok:
https://barefootwebshop.hu/Atlanta-trekking-turanyereg
Atlanta Barefoot nyereg
Atlanta Barefoot nyereg
Atlanta nyereg
tollacska ikon

Telefonos tanácsadás:

+36 70 600 6885

tollacska ikon

e-mail:

bogi@barefoot-nyereg.hu

tollacska ikon

Raktár:

2543 Süttő, Árpád u.12

tollacska ikon

Webshop:

www.barefootwebshop.hu