A Barefoot Márka

A Barefoot márkanév ló fizioterapeuták által kifejlesztett prémium minőségű, német lófelszereléseket jelent.

A Barefoot alapítója Sabine Ullmann a következőképpen fogalmazza meg a Barefoot filozófiáját:

„Az alapötletem az volt, hogy fejlesszünk ki egy olyan nyerget, ami még akkor is illeszkedik a ló hátára, amikor az folyamatosan változik, átformálódik mozgás közben. Egy olyan nyerget, ami követi a ló kondicionális és edzettségi állapotát, igazodik az életkorból, évszakváltásokból adódó változásokhoz.
Időközben sokkal többet hoztunk ki ebből: a termékpaletta sokkal szélesebb lett, kialakítottuk alapfilozófiánkat, mi lettünk a ‘Riders Who Care’ azaz a ‘gondos lovasok’.
Azok a lovasok, akik a Barefoot termékeket használják értékelik a minőséget és a tudást, mellyel a lovának való felszereléseket kialakítottuk.
A Barefoot termékek nemcsak egyedi meglejenésűek, hanem az új lóbarát szemléletmód szimbólumai.
A Barefoot filozófiája arról szól, hogy ismerjük meg és értsük meg ezt a nagyszerű lényt, az anatómiáját és a különböző kiképzési lehetőségeket, tartsuk szem előtt az erőszakmentességet, hiszen partnerünk, barátunk, sporttársunk a LÓ.”

Sabine Ullmann

Ló fizioterapeuta

Szép ló Barefoot felszereléssel és két kisgyerekkel a hátán

Egyéb Barefoot felszerelés

Mis is a Barefoot Magyarországon-mit csinálunk?

A Barefoot egy prémium német márka, melynek mi a magyarországi képviseletét látjuk el. A tőlünk vásárolt felszerelésekhez hobbi és profi lovasoknak is teljes körű szaktanácsadással állunk a rendelkezésére, nagy választékban Barefoot nyergek, patracok, kantárok, egyéb nyeregtartozékok és kiegészítők is vásárolhatóak nálunk. 
A felszereléseket időpontegyeztetéssel a raktárunkban is megnézheted személyesen.
Miért kell időpontot egyeztetni? Mert bizony nem ülünk állandóan a raktárban, új nyergeinket nyeregillesztéssel együtt ajánljuk és ez azzal jár, hogy sokat vagyunk úton.

Hol lehet vásárolni vagy hol lehet megnézni?

Vásárolni az internetes felületünkön vagy személyesen tudtok. A termékeket személyesen pedig raktárunkban nézhetitek meg. A tőlünk vásárolt nyergekre 2 év jótállást biztosítunk, szaktanácsadást pedig mindig elérhettek.

Webshopunk címe: www.barefootwebshop.hu

Raktárunk címe: Komárom-Esztergom Vármegye, 10-es főút, 2543 Süttő, Árpád u.12
Időpontegyeztetés: 0670/600 6885

tollacska ikon

Telefonos tanácsadás:

+36 70 600 6885

tollacska ikon

e-mail:

bogi@barefoot-nyereg.hu

tollacska ikon

Raktár:

2543 Süttő, Árpád u.12

tollacska ikon

Webshop:

www.barefootwebshop.hu