Free Horse Style, Török György

xIMG_5296_web

 

logo_nagy Török György
A Free Horse Style módszer kifejlesztője, lókiképző és lovas edző
Telefonszám: 06 70 9457 335
E-mail: kapcsolat@torokgyorgy.hu
www.torokgyorgy.hu

Szent György Major
Dunabogdány

xIMG_5866_web xIMG_5296_web

xIMG_9378
Ahhoz, hogy ló és lovas között maximális bizalom és összhang épüljön ki, a tréninghez használt eszközöket ugyanolyan gondosan érdemes kiválasztani, mint magát a képzési metódust. Minden helyzet más és más, sok múlik az előképzettségen, így nem létezik egyetlen, jól bevált recept. Épp ezért könnyű elveszni a lehetőségek között.

Ha eljutottál erre az oldalra, bizonyára fontosnak tartod, hogy az általad használt felszerelések a lehető legkisebb terhelést jelentsék lovad számára. Ha emellett szeretnéd, hogy a közös munka és tréning kiegyensúlyozottan és gördülékenyen haladjon, ismerkedj meg a Free Horse Style módszerrel, ahol mindent megtudhatsz a lóelme működéséről, hogy a legtöbbet hozhassátok ki egymásból. 🙂
Mi, itt a Free Horse Style-nál kiemelten figyelünk arra, hogy olyan eszközöket használjunk, amik praktikusak és kímélők is egyben. Egy kényelmes patrac, egy lóbarát hackamore nagyban segíti a lovainkkal való közös munkát.

xIMG_9375Ha fontos számodra, hogy lovad felszerelése a lehető legkényelmesebb legyen mindkettőtöknek és ne okozzon olyan terhelést, ami később problémákhoz vezethet, nézz körül Boginál az általunk használt Barefoot termékek között, ahol megtalálod a FHS egyik legfontosabb tréning eszközét, a Gyuri javaslatai alapján fejlesztett kontaktpálcát is.

A Gyuri által kipróbált, használt és ajánlott Barefoot felszerelések az ő számára jók és kényelmesek. Azonban érdemes szem előtt tartani, hogy minden lovasnak saját és lova testalkata alapján kell kiválasztania a neki megfelelőt. A legfontosabb, hogy a lovas a komfortzónájában maradjon és hogy ellazultan, finom segítségekkel tudja lovagolni lovát, minden feszültségtől mentesen.

 

Free Horse Style – Álomlovakat képzünk 🙂

xIMG_9341 xIMG_9475 xIMG_9227
xIMG_9237 xIMG_9773 xIMG_9824
Share: