Nem csúszik el a váznélküli Barefoot nyereg a ló hátán?

Kep_1_Nem_csuszik_el

Nem csúszik el a váznélküli Barefoot nyereg a ló hátán?

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy merev váz nélküli nyergeinknek van-e elég tartása a ló hátán, nem fog-e eldeformálódni, kilapulni, elcsúszni?

A Barefoot nyergek teljesen megbízhatóak, a lovasok, akik a Barefoot nyergeket használják azt bizonyítják, hogy egy ilyen flexibilis nyereg is olyan biztonságot nyújt, mint egy hagyományos nyereg. A Barefoot nyergek hosszú élettartamra tervezett és formatartó nyergek. Pár használat után felveszik végleges formájukat, rásimulnak a ló hátára, a ló testéhez közeli felületen fekszenek fel úgy, hogy közben a gerinc és a mar területét mindig szabadon hagyják.  

Az első , és a hátsó kápája egy speciálisan formázott high-tech anyaggal van feltöltve, és stabilizálva. (Az első formázott kápa cserélhető-a lóhoz igazítható.) Így a nyereg flexibilissége ellenére megtartja formáját, nem fog kilapulni és ráfeszülni a ló hátára. Ezekkel a kápákkal, és a lovas mély ültetésével a Barefoot nyeregnek olyan tartása lesz, hogy még a legdongásabb lovakon sem csúszik el, akkor sem, ha gyéren izmolt a martájékuk.

A Barefoot nyergek legnagyobb előnye, hogy a hagyományos nyergek és a hajlékony patracok minden jó tulajdonságát   optimálisan ötvözik.

Akármilyen nyerget használ, azt ajánljuk, hogy minden felszálláshoz használjon felszállósegítséget-ezzel lova gerincoszlopát védi.

No comments
Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.