Mi az a Barefoot?

Kep_Slider_Barefoot

Mi az a Barefoot?

A Barefoot [kiejtése: ‘berfút’] márkanév ló fizioterapeuták által kifejlesztett minőségi, lóbarát lószerszámokat jelent. Váz nélkül, első-hátsó merevítéssel készült kímélő, gerincvédő VPS rendszeres nyergek, anatómiailag formált zablával és zabla nélkül használható kantárok és egyéb lóbarát felszerelések, kiegészítők teszik teljessé kínálatunkat.

A Barefoot alapítója, a német ló fizioterapeuta Sabine Ullmann a következőképpen fogalmazza meg a Barefoot filozófiáját:

„Az alapötletem az volt, hogy fejlesszünk ki egy olyan nyerget, ami még akkor is illeszkedik a ló hátára, amikor az folyamatosan változik, átformálódik mozgás közben. Egy olyan nyerget, ami követi a ló kondícionális és edzettségi állapotát, igazodik az életkorból, évszakváltásokból adódó változásokhoz. Időközben azonban sokkal többet hoztunk ki ebből: a termékpaletta sokkal szélesebb lett, kialakítottuk alapfilozófiánkat, mi lettünk a ‘Riders Who Care’azaz a’gondos lovasok’.

Azok a lovasok, akik a Barefoot termékeket használják értékelik a minőséget és a tudást, mellyel a lovának való felszereléseket kialakítottuk. A ló anatómiájának és a felszerelések kapcsolatának gondos tanulmányozása, a felszerelések előzetes tesztelése, bemérése, majd a gondos kivitelezés és minőségellenőrzés, mind-mind munkánk része.

A Barefoot termékek nemcsak egyedi meglejenésűek, hanem az új lóbarát szemléletmód szimbólumai. A Barefoot filozófiája a ló megismerésén, megértésén alapul.
Minden kedves lovasunknak ajánljuk, hogy a lehető legjobban ismerje meg és értse meg ezt a nagyszerű lényt, az anatómiáját és a különböző kiképzési lehetőséget, tartsa szem előtt az erőszakmentességet, hiszen partnerünk, barátunk, sporttársunk a LÓ.”

No comments
Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.