Helyszíni nyeregillesztés és próba problémás lovaknál

helyszini nyeregproba

Nyereg próba helyszínen problémás nyeregtájékú lovaknál:

(illesztés és teszt mozgás közben lovassal)

Problémás eseteknél van lehetőség helyszíni kiszállásra.

Ha valami nehézség adódik, például a lovad nem átlagos testalkatú, nyeregtájékú vagy valami egészségügyi gondja van, akkor van lehetőség arra, hogy kimenjek hozzátok a lovardába és együtt átnézzük a lovadat, hogy neki mi a problémája, mi a gond a régi nyergével, hogyan illeszthető rá új nyereg, milyen széles nyereg kell rá, milyen nyeregszabás előnyös neki, stb-stb. Ilyenkor előre megbeszéljük a lovassal, hogy neki mik a preferenciái, mit részesít előnyben. Szakág, nyeregmodell, saját mérete (magasság, testsúly) alapján.

A leegyeztetett adatok alapján ilyenkor kiviszek hozzátok annyi nyerget, amennyit megbeszéltünk, hogy ki tudjuk választani a neked és lovadnak legjobban megfelelőt. Ilyenkor először  a lovadra rápróbáljuk a nyergeket ÉS utána te is felülsz, megnézlek titeket együtt, mozgás közben is, ez nagyon fontos. Ha a lovasnak nem megfelelő méretű a nyereg vagy a nyereg szabása nem előnyös neki, akkor az a mozgását, egyensúlyi ülését is zavarni fogja, ami hátrányosan hat ki a lovára is.
A kiszállás költsége: 10.000.-Ft plusz 35Ft/km üzemanyag költség oda-vissza a bajóti raktártól számítva.

Alapvetően új, 2év garanciával rendelkező sorszámozott Barefoot nyergekkel foglalkozunk. Néha előfordul egy-egy méretcserés, vagy újba beszámított használt Barefoot nyereg, amit kedvezőbb áron tudunk adni, ennek részleteiről kérlek telefonon, vagy e-mailben érdeklődj.

Harcsa Bogi: 0670 600 6885;
barefoot.hungary@gmail.com
Facebook: Barefoot Lóbarát felszerelések >>> katt

A Barefoot egy több, mint 10 éves német márka, minden nyergünk minőségellenőrzött, egyedi sorszámmal ellátott, származási tanúsítványt és két év teljeskörű garanciát adunk rá. A weboldalon feltüntetett árak 27% Áfát tartalmaznak. A megrendelt felszereléseket MPL futárral is postázzuk, illetve személyesen is átvehetők Bajóton a raktárban egyeztetett időpontban.

A rendelés menetéről itt tudsz tájékozódni >>> Katt

SH-Mardi Bt. a Barefoot márka kizárólagos magyarországi forgalmazója
Székhely: 2533 Bajót, József A. u. 15
Bankszámlaszám: OTP 11740092 29900167
Adószám: 21976210-2-11
Cégjegyzékszám:11-06-009129
Telefon: 0670/600 6885
e-mail: barefoot.hungary@gmail.com

No comments
Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.