Barefoot nyeregtípusok, segédlet a választáshoz

Barefoot nyeregtípusok, segédlet a választáshoz

A Barefoot minden szakágnak kínál különböző típusú-szabású nyeregmodelleket. Egy a közös bennük, mind VPS gerincvédő rendszerrel készült. Igy legyél akár idomító vagy díjugrató, távlovas, western lovas, horseman, vagy akár a tereplovaglás szerelmese, mi tudunk neked olyan nyerget adni, ami kíméli lovad hátát és emellett elősegíti a harmonikus együtt mozgásotokat.

Nyergeink speciális felépítésüknek és  kialakításuknak köszönhetően sokszor meglepő kombinációban is fantasztikusan jól használhatóak, hiszen a legtöbb lovas -nagyon helyesen- nem csak egyféle munkát végez lovával. Például a Barrydale nyeregmodell elsőrangú társa lónak-lovasnak terepen és pályán idomítómunkára is, és egy Arizona western nyereggel szinte nincs is olyan feladat, amit ne lehetne lelovagolni egy ügyes párosnak.
Igazi különlegesség, nálunk lehetőség van két nyeregmodell (Cheyenne és Cherokee) egyedi megjelenésű elkészítésére is, ilyenkor a lovas 10 féle színű bőrből választhat és összeállíthatja a teljesen egyedi kinézetű attraktív és egyben lókímélő nyergét.

A nyergekhez kiegészítőket is találsz a webshopban nagy választékban: kengyelszíj, fender, kengyel, heveder, nyeregtáska, túrázáshoz való felszerelések, stb.-stb.

Választáskor érdemes átgondolni céljainkat, lovunk adottságait. Végigböngészni a kínálatot, a webshopban lévő termékleírásokat. Ezután érdemes tanácsot is kérni tőlünk, hiszen minden ló-lovas páros egyedi, nem érdemes általánosítani magunkat vagy hagyni magunkat kategóriákba szorulni. Mi szívesen segítünk, legyen az akár nyereg vagy akár egy kantár vásárlása, nekünk fontos minden egyes ló és lovas.

<Ingyenes telefonos és e-mailes tanácsadás>

Idomítás
London, Lexington, Cherokee Classic, Barrydale(3féle szín), Madrid(fek-bar)

Díjugratás, és többcélú nyergek
Cheyenne(fek-bar), Cheyenne DryTex(fek-bar), Just Adjust, Cherokee, Cherokee Classic, Nottingham vario és fekete, Notting Hill, Happy Valley(fek-bar)

Western
Arizona(fek-bar), Arizona Nut, Arizona Rose, Nevada, Missoula Nut, Virginia Rose, Lazy Mountain(fek-bar)

Túrázás
Atlanta(fek-bar), Happy Valley(fek-bar), Cheyenne(fek-bar), Cheyenne DryTex(fek-bar), Barrydale(3szín), Cherokee, Notting Hill, Nottingham vario és fekete

Kisgyermek, póni
Cheyenne Bellis és Lily, Arizona Bellis

Egyedi színnel gyártott
Cheyenne My Barefoot, Cherokee My Barefoot, 10féle színminta

Patracok, patracnyergek
Bárányszőr patracnyereg, Ride on Pad(fekete, barna, zebra, kék zebra), Ride on Pad physio(fekete, barna, zebra, kék zebra), zsebes patrac, póni patrac, patrac ülés

No comments
Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.